Cautare

3091 de rezultate pentru "rezultate concurs sibiu" (3.81 secunde)
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Universitati de top Fie ca s-au distins prin rezultate deosebite in activitatile de invatamant, cercetare, calitatea serviciilor oferite studentilor, publicatii stiintifice nationale sau internationale, pentru promovarea multiculturalismului sau sustinerea unor proiecte europene, toate universitatile importante din tara au primit un premiu din partea MEdC.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Primariei Sibiu, propunerea PSD-PNL-UDMR pentru scaunul de premier al Romaniei, a taxat declaratiile recente ale sefului statului, cel care in aceeasi zi, la o televiziune, a declarat ca economia romaneasca va reveni pe crestere in al doilea trimestru al lui 2010, pentru ca ulterior sa spuna la TVR, ca redresarea va surveni ceva mai repede, in primele trei luni ale anului viitor.
"Este al doilea concurs in care Ioana a fost aproape de realizarea baremului. ... Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism: "Este o sectie care ne da rezultate an de an si pe plan national, si international.
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
Daca la fete se intrevede un viitor mai luminos, Raluca Olaru, Sorana Carstea si chiar Monica Niculescu demonstrand ca pot obtine rezultate importante, marea problema este in tabara baietilor.
Postul va fi ocupat, in urma sustinerii unui concurs, de un reprezentant al Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania. Inca nu se cunosc numele celor care vor participa la concurs, lista urmand sa fie facuta publica abia saptamana viitoare.
La concurs pot participa doar locuitorii Mangaliei, pe site-ul partidului urmand sa isi introduca datele de contact, precum si raspunsul la intrebarea "Cum a fost intitulata intalnirea tuturor profesorilor pensionari din orasul Mangalia, organizata de PSD la inceputul anului scolar?" Extragerea va avea loc pe 25 octombrie, la sediul partidului, iar castigatorul va fi anuntat telefonic cand va putea sa isi ridice premiul.
Cei care doresc sa se inscrie la concurs trebuie sa stie ca studiile superioare de lunga durata cu diploma de licenta sau adeverinta care sa ateste terminarea studiilor sunt obligatorii, la fel si cunostintele de limba straina de circulatie internationala, respectiv cele de operare PC.
Am avut un concurs de idei. ... Au trecut doi ani de la acel concurs de idei. I.P.: Nu ne arde deloc aceasta problema.
Ori in cadrul MAI nu s-a intreprins nimic in acest sens, ci dimpotriva in anul 2009 la Politia Romana au fost dublate cifrele de scolarizare la agenti, astfel ca in acest an, mai precis in perioada iuni-iulie a.c., trebuia sa sustina examenul de absolvire 1700 elevi, examene ce au fost amanate in luna decembrie 2011 prin OUG nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din MAI pentru anul 2011, in anul 2010 au fost scoase din nou locuri la concurs si, mai mult decat atat, in anul 2011, an fatidic pentru personalul ministerului, s-au mai scos la concurs vreo 2000 de locuri per total minister.
Da, cei mai multi sefi de vami au fost promovati prin numiri temporare, fara a da concurs (deci pe criterii clientelare) - a declarat si Gelu Diacon.
Acestia au pregatire economica si au ocupat posturile prin concurs. ... Au pregatire economica si au dat un concurs pentru ocuparea acelor posturi si isi fac treaba.
In urma votului secret de vineri, Biroul Permanent Judetean al PNL a decis ca Nicolae Giurgiteanu sa fie propus pentru a asigura functia de subprefect pana la organizarea unui concurs.
Autorii acestui veritabil Armaghedon sustin ca "in dispretul celor mai elementare norme de organizare, asa-zisul concurs a promovat, asa cum era si de asteptat, pilele:
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
"Nu stiu ce s-a intamplat, dar am fost sesizata ca, in acea adresa, care este de fapt avizul pentru toate posturile care se vor scoate la concurs in 26 iunie, exista o apreciere cum ca, pentru locul de inspector clasa I, grad asistent, pentru activitatea de jurnalist, conditiile de participare nu sunt legale.
google-analytics.com